torsdag 4 juni 2009

Hej.
Idag har jag varit ute och grejat i trädgården, det är inget jag brukar göra för trädgårdsarbete är något som jag avskyr. Men i dag har jag tagit bort ett land, och växterna som var nästan förtvinade har det nog bättre där dom är nu =)). Det här landet har jag stört mig på länge, det var så fullt av ogräs att det som skulle växa där inte kunde. Men nu är det borta, och det känns så skönt att äntligen fått gjort det.

I kväll skulle vi varit på skogslek med barnen, men det var sånt tråkigt väder, regn och blåst, så vi hoppade över det i dag, Istället gjorde vi en stor skål med jordgubbar och en skål med grädde och satte oss och tittade på film och bara myste. Det kändes väldigt bra, regnet piskade mot rutorna och vi satt torra och varma i soffan, vilket vi inte hade varit om vi var i skogen... vi får hoppas på bättre väder nästa torsdag.

imorgon är det fredag och ännu en vecka har gått med stormsteg, snart är det sommarlov för barnen, och det ska bli kul att ha dom hemma..... ja några dagar kommer jag säkert att tycka det ialla fall =))) nä... det kommer att funka bra, vi får vara påhittiga och ha lite att göra varje dag.

Nu ska jag krypa ner i soffan , med en filt, kanske en bok, om det inte är något bra på tv, och bara vara jag.....
Kram Ramona

2 kommentarer:

  1. Hej du! Ja, jag hoppas också att växterna har det bättre nu... ;-))

    Vad skönt det lät att krypa ner under en filt med en bok, det var länge sedan nu. Det lät inte så dumt med jordgubbarna heller du. Låter som om du haft en bra dag, om man bortser från trädgårdsarbetet på förmiddagen då. Hoppas du får många sådana sköna dagar framöver.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej! Veronica på Pysseltokig lottar ut en bok om choklad, gå dit och ta en lott!

    SvaraRadera