måndag 18 maj 2009

Hej
Sitter här och vet inte riktigt vad jag ska göra, vädret är trist här i Vårgårda och inspirationen är låg.... har en sjuklig lust att åka och shoppa loss, men det går ju inte eftersom pengarna är slut.... men tanken är roande. =)) N är fortfarande hemma pga av vattenkoppor, men ska gå till skolan i morgon, då har alla koppor torkat in. Tror hon ser fram emot det, att träfa alla sina klasskompisar. Fast hon klagar inte speciellt mycket, hon ligger just nu framför TV:n och njuter av att ha den för sig själv... ingen lillebror som ska vara med och bestämma.
Nä nu får jag ta mig i kragen och göra något, har jättemycket tvätt som ska vikas, och städa skulle behövas, men jag har iallafall fått plockat in allt jag hade med mig till Maran den 9 maj, och städat mitt skrivbord, nästan så jag tycker jag varit duktig =)))

Ramona

2 kommentarer:

  1. Klart du varit duktig! Jag skulle också behöva få mitt skrivbord städat... om du vill kan du komma hit och hjälpa mig... ;-))

    SvaraRadera
  2. Hej! Trevligt att träffa dig och få ett ansikte till personen L har talat om.. Fick du fyndat mycket idag eller? Det fick ju jag i alla fall! :) // Veronica

    SvaraRadera