måndag 7 juni 2010

oj oj oj .....

det var verkligen längesen jag var här och skrev, men det har varit fullt upp på schemat, och dom kvällar som man varit mindre upptagen på så har man inte orkat göra något alls.
Vi har blivit husvagnsägare och har varit ute på en tur med den på kristiflygare helgen , och vi hamnade på getterön vid varberg. Det var mycket trevligt. Vi åkte med våra kompisar som vi brukar semestra ihop med, som skaffade sig husvagn förra året. Vädret var faktiskt helt ok fast det regnade när vi åkte dit och det regnade när vi åkte hem, och därimellan så var det soligt men lite blåsigt.Jag har blivit färdig med den gröna soffan som bara krånglat, den blev ok tycker jag och ägarna blev nöjda så då är det väl bra, efter den så har jag sytt nytt till vår husvagn, dynorna i den var klädda i GB glass färger ( rosa, mintgrönt och blått )och det var inte vackert, så nu är det lindblomms gröna dynor och vita gardiner , och det blev så bra, ser verkligen fräscht ut. Just nu på skolan håller jag på med båt inredning, och det känns som om jag har hållt på med den i en hel evighet och jag är fortfarande inte färdig med den, det känns som om det är för mycket att göra själv.... men det är väl bara att jobba på =)
I dag är jag hemma med min son som har legat i magsjuka sen i lördag, och han är bättre men lite svag fortfarande och så äter han inte riktigt ännu, så det blir någon dag hemma med honom, bara han blir frisk tills skol avslutningen på torsdag kväll.
Nu ska jag fortsätta att försöka tvätta undan all tvätt som blev under helgen och försöka få min son att äta lite , men jag hoppas att jag kan skriva snart igen . =)
Kram Ramona

1 kommentar:

  1. Stackars D, hoppas han blir bra snart och att vi ses på torsdag kväll på skolavslutningen. Soffan blev ju jättefin och det blev säkert husvagnen också, du gör bara fina saker. Själv har jag börjat tänka pyssel igen, alltid något... hoppas det blir något gjort snart också. Kram på dig!

    SvaraRadera