fredag 3 juli 2009

bad, bad, bad ...


Hej på er...

Denna veckan har gått i badets tecken, det har verkligen varit toppenväder. Och tack L och E för ert trevliga sällskap, det har varit jättekul. Nu är simskolan slut, och nu blir det ingen mer simskola för min son, han har klarat 25 m. Men så snart badhuset öppnar så ska vi åka dit och bada, och träna och kanske blir det några fler märken, vi får se...

I dag har vi varit i säven, det var avslutning idag och det delades ut diplom till alla duktiga barn.

Sen var det godisregn, det var full kalabalik ett tag när barnen försökte få tag i kolorna dom slängde i vattnet, sen var det lek... putta i lärarna var en av dom ,med andra ord en bra avslutning... och tack alla duktiga simskolelärare i Vårgårda, ni har verkligen varit guld värda.
D har tyckt att det varit mycket roligt, men läskigt ; )

Efter att skolan var slut så fortsatte vi att bada, sen fikade vi. Efter en stund gick barnen ner och badade, jag och L satt och babblade som vanligt och helt plötsligt ser jag en blixt i ögonvrån... kollar upp och ser att himlen är väldigt mörk, så det var bara att packa ihop. Och på vägen hem så började det att regna .... fast det blev inte så allvarligt, det kom några skurar och det mullrade lite i utkanten ... BESVIKEN det är jag. Bara älskar ett stort åskväder.
Hittade denna här i mitt fönster, den är helt underbar, det är en klänglilja. Det finns 3 knoppar till som ska slå ut snart, är så glad över denna lilla knöl som kan göra något så vackert.
Nu ska jag börja packa ner lite scrappgrejer , imorgon ska det scrappas, fast det blir väl som vanligt, man får inget gjort... =)) men det ska bli kul. Jag återkommer med bilder på det som blir gjort, om det blir något gjort vill säga...
Ja just det... jag vann en stämpel i stämpelbodens tävling, ska bli kul att se vad det är för någon.
Ha det gött i värmen ...
Kram Ramona
1 kommentar:

  1. Wow, vilken härlig bild du fick på åskmolnet. Kändes inte lika mörkt som det ser ut på bilden. Det är jag som ska tacka för att vi, jag och E, fått åka med dig och barnen och bada. Vi har verkligen haft roligt och både E och jag tycker väldigt mycket om er... Stor kram!

    SvaraRadera